De healings

.

Hieronder vind je de healing methoden die Paarse Roos aanbiedt. Onder de knop ‘Werkwijze healing’ kun je lezen hoe ik daarbij te werk ga en wat verder goed is om te weten voordat je een healing ondergaat.

Een healing is altijd voor jouw hoogste goed. Gun jezelf de ontspanning en de innerlijke rust die een healing je kan brengen. Laat het je helpen om je vitaler te voelen, om meer levensvreugde en lichaamsbewustzijn te ervaren. Om de kracht en schoonheid van je hartsenergie te (her)ontdekken. Laat de healing je verzachting en verlichting brengen in jouw gezondheid en welzijn.

Een healing consult duurt standaard 70 minuten. Na de healing trekken we een inzichtskaart. Dit kan extra licht schijnen op je situatie.
Je kunt ook kiezen voor een uitgebreider consult van 90 minuten. Hierbij wordt de healing verrijkt met een meditatie, ontspanningsoefening of kaartreading. Vanuit 14 jaar ervaring als yogadocent weet ik wat rust en ontspanning voor goeds kunnen brengen en dat een healing hierdoor dieper kan gaan. Ook een kaartreading kan een waardevolle aanvulling zijn bij een healing. Deze is gericht op het verkrijgen van dieper inzicht en advies in samenhang met jouw healing (voor meer info over kaartreading, klik hier).

Welke helende reis kies jij?

Reiki healing

Het Japanse woord reiki betekent vrij vertaald universele levenskracht of levensenergie...

lees meer

Groepshealing

Een groepshealing wordt op afstand gegeven. Daar kun je dus gemakkelijk vanuit je eigen huis, tuin of...

lees meer