Healing

sparkles

Healing sparkles is de naam die ik heb gegeven aan de sprankelende HEALINGS OP AFSTAND die je bij Paarse Roos kunt doen. Voor als je niet om de hoek woont of om een andere reden niet naar de praktijk kunt/wilt komen. Dieren behandel ik uitsluitend op afstand omdat mijn praktijkruimte niet geschikt is voor het ontvangen van dieren.

Healing op afstand is mogelijk binnen alle healingmodaliteiten bij Paarse Roos: reiki, angelic reiki, engelen healing en de aura en chakrahealing. Het heeft een zelfde mooie, positieve uitwerking op je welzijn en gezondheid als een hands-on healing. Je kunt het inzetten bij allerlei klachten en bij persoonlijke groei en ontwikkel wensen.

Ik geef individuele sessies en ook groepshealings op afstand.

Bij een afstandshealing maak ik vanuit een positieve, licht meditatieve staat, in gedachten op energetisch niveau contact met iemand. Er gaan dan als het ware tijdelijke licht verbindingen tussen ons ontstaan. Voor mijn geestesoog stel ik me die eerste verbinding meestal zo voor, dat ik iemands handen licht vasthoud of mijn handen op de schouders plaats. Via deze verbinding kan de helende energie naar je toe stromen.
Er vormt zich ook vaak een bepaald innerlijk landschap voor mijn geestesoog, waarin de healee zich bevindt. We ontmoeten elkaar dus als het ware in de innerlijke wereld, die even goed bestaat als de uiterlijke, fysieke wereld.
Zoals bij een hands-on healing, ben ik ook hier een kanaal voor de helende energie stromen en worden jouw eigen helende systeem en bewustwording geactiveerd.

Zoals telepathie de overbrenging is van een gedachte of gevoel op iemand die niet bij je is, zonder gebruik van taal of technische hulpmiddelen, zo kun je een afstandshealing zien als de overbrenging van helende energie op iemand die niet fysiek bij je is. Het is hetzelfde principe. Helende energieen, onze emoties, ideeen en gedachtes, maar bijvoorbeeld ook de engelen en natuurwezens, zijn subtiele energieen die niet gebonden zijn aan tijd en ruimte.