Werkwijze

Healing

Healing betekent heel wording; het in evenwicht zijn met jezelf, je omgeving, het leven. De healing methoden bij Paarse Roos dragen bij aan het bereiken van dit evenwicht. Healing kan in het ene geval inhouden dat er verlichting of genezing ontstaat van welzijns- en gezondheidsklachten, in een ander geval dat er inzichten zijn die je leven een voor jou passende, helende draai geven. En heel wording kun je zeker ook ervaren als jij werkelijk in harmonie komt met hoe jouw gezondheidssituatie is, ook als een bepaalde aandoening niet geneest. Voel je welkom om bij Paarse Roos te ontdekken waar jouw helende reis je mag brengen.

Ik ben geschoold in alle healing methoden die ik geef en ik werk daarbij ook altijd vanuit mijn hartsenergie en intuïtie. Healing kan veel goeds brengen op alle niveaus van lichaam, geest, emoties en ziel.

Ik behandel volwassenen, kinderen vanaf 12 jaar en dieren. Een persoonlijke healing kan in mijn praktijkruimte of op afstand. Bij behandeling van dieren en groepshealings is de healing altijd op afstand.

Het healing proces

Mijn vertrekpunt bij een healing is altijd een liefdevolle acceptatie van hoe jouw wezen, jouw hele energiesysteem op dat moment is. Met alle bijbehorende stress, klachten, blokkades als ook de dingen die goed en gezond verlopen. Daarna zet ik de intentie dat de healing voor je hoogste goed is.

Tijdens de healing ben ik mijn hartcentrum een kanaal voor het aandragen van de helende levenskracht (chi), voor engelenergie en/of beweeg ik mijn handen op verschillende plekken zachtjes door jouw energieveld heen. Ik beschouw dit proces als een uitnodiging aan je hele wezen om deze energie te ontvangen en te integreren, om te ontspannen en op te laden, om een en ander in beweging te laten komen of tot rust te brengen. Soms ontvangt jouw systeem alles met open armen. Andere keren is het wat meer in stukjes en beetjes door de loop van de tijd heen. Het is goed zoals het komt. De helende energie vindt haar weg in jouw energiesysteem op de manier waarop het op dat moment passend en ook haalbaar is.

De benadering bij de healings is holistisch. Welke gezondheids- of welzijnsklachten je ook hebt, je totale zijn van lichaam, ziel, geest en emoties wordt behandeld. De healing geeft je eigen zelfhelend vermogen een boost zodat het weer een stuk beter zijn werk kan doen.

Vragenlijst en contra indicaties

Voorafgaand aan de healing(s) ontvang je een korte vragenlijst over je gezondheid en welbevinden, zodat ik de healing mede op basis daarvan goed op je af kan stemmen.

Ik behandel niet bij:

  • zwangerschap in de eerste 3 maanden.
  • koorts
  • tijdens een chemokuur.

Reacties tijdens en na de healing

Veel mensen voelen zich tijdens en na een healing rustig, ontspannen en/of vitaal. Er kunnen daarnaast soms ook tijdelijke andere reacties optreden, zoals transpiratie, warm of koud/rillerig worden, geeuwen, boeren, knorrende maag, winden laten, vermoeidheid, afwijkende urine of ontlasting, hoesten, niezen, lachen, huilen, misselijkheid.
Deze reacties hangen samen met het vrijkomen van afvalstoffen. Drink na een healing en de paar daaropvolgende dagen extra water of kruidenthee, zo help je de afvalstoffen je lijf te verlaten.

Tenslotte

Een energie healing is geen vervanging van de huisarts, medisch specialist of psycholoog. Raadpleeg bij gezondheids- en welzijnsklachten ook de reguliere sector. Een healing kan goed naast een regulier consult van een arts of psycholoog plaatsvinden en ze kunnen elkaar ondersteunen en versterken zodat je het maximaal haalbare kunt halen uit beide benaderingen.