Kaart en symboliek

Engelen

Voel je je aangetrokken tot de zachte en tegelijk krachtige licht en liefde uitstraling van engelen? Dan zullen de engelen tarot- en orakelkaarten je zeker aanspreken. Engelenkaarten zijn een kleurrijk middel om in verbinding te komen met engelen. Deze lichtwezens van pure, onvoorwaardelijke liefde laten een stralend licht schijnen op jouw situatie en brengen helende, inspirerende boodschappen.

Het werken met engelenkaarten is geen voorwaarde voor engelen contact. Je kunt hier in principe ook andere tarot- en orakelkaarten voor gebruiken. Maar door de prachtige engelen afbeeldingen kan het wel makkelijker en toegankelijker zijn om je af te stemmen op de engelen dimensies met hun hoge lichtfrequentie. De engelenkaarten die we gebruiken stralen deze hoge frequentie voor een deel al uit.

Engelen zijn lichtwezens van pure, onvoorwaardelijke liefde. Welke levensvisie of religie je ook hebt, als je engelen om hulp vraagt zijn ze er voor je. Engelenenergie is zo bijzonder licht, liefdevol en zachtaardig. Dat werkt heel mooi door in de reading. Het valt iedere keer weer op. Je ontvangt inspiratie voor een gebalanceerd leven, power om te geloven in jezelf en om een weg te gaan die bij je past.