Kaart en symboliek

Kaartreading

Bij de kaart readings van Paarse Roos ontvang je inzicht en een handreiking over richtingen en mogelijkheden om je hart- en zielen doelen te bereiken en blokkades en problemen te doorbreken. Mede door de symboliek in de kaarten kun je meer bewustzijn ontwikkelen, bijvoorbeeld over je talenten, angsten en onzekerheden. Over gedachtepatronen en wat jouw ziel beroert. Je kunt ook met de kaarten mediteren, voor een dieper begrip.

Bij Paarse Roos werken we met zowel tarot-, lenormand- als orakelkaarten. Ze zijn alle drie een prachtig, magisch middel om via je onder- en bovenbewustzijn contact te leggen met je innerlijke wijsheid, licht en liefde. Via de mind is dat vaak niet bereikbaar.

Bij het duiden van de kaarten zijn intuïtieve ingevingen belangrijk en ook de traditionele betekenissen van de tarot en lenormand kaarten, die een eigen systeem van symboliek kennen. In de links hieronder lees je meer over de drie soorten kaarten. Ter illustratie en inspiratie heb ik ook een paar specifieke themakaarten uitgelicht waar ik graag mee werk en die jou wellicht ook aanspreken.

Engelen kaarten

Engelen

Voel je je aangetrokken tot de zachte en tegelijk krachtige licht en liefde...

lees meer