Tarot

reading

Tarot traject

Bij een tarot traject gaan we heel uitgebreid op thema’s, vragen en problemen in aan de hand van verschillende werk- en behandelvormen. Het kan een mooie inspiratie en boost zijn voor je persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.

Een tarot traject bestaat uit:

1

Reading

We beginnen met een specifieke tarot legging passend bij jouw vraag.
Dat is de basis.

2

Meditatie

Daarna gaan we verder de diepte in met de kracht van meditatie. We werken met creatieve visualisaties en andere meditatie vormen en gebruiken o.a. de tarotkaarten zelf als meditatieobject. Je stapt dan als het ware in het tafereel van de kaart en naast dat het heel leuk is om te doen, kan het mooie en interessante inzichten opleveren.

3

Healing

Ik geef doorgaans 1 of meerdere energiehealings naar aanleiding van de reading en meditaties. Deze helpen om blokkades op te heffen op de verschillende niveaus van lichaam, geest, emoties en/of ziel. Dit werpt ook weer zijn vruchten af in de aanpak van het thema dat je hebt voorgelegd.

4

Creativiteit

Creativiteit. Hier werken we met de handen, met kleuren, met muziek en dans, een moodboard maken, creatief met dingen uit de natuur. En ook werken we met mentale creativiteit, zoals het schrijven van een kort verhaal. Bij creatieve uitingen zie je je eigen vermogen om iets nieuws te scheppen. Dit vergroot je vertrouwen om ook nieuwe situaties en omstandigheden in je leven te scheppen.

5

Thuisopdrachten

Thuisopdrachten. Ik geef je na ieder consult een thuisopdracht mee, zoals een meditatie, een wandeling in de natuur of een klein creatief project. Zo ben je ook tussen de consulten met je thema en groeiproces bezig.

Een traject bestaat uit 3 tot 5 consulten van 75-90 min. en kost € 77 per consult.
Er is 1 x per 2 tot 4 weken een consult.