De kaartreadings

.

Je kunt bij Paarse Roos kiezen uit een aantal kaartreadings die je persoonlijke en spirituele ontwikkeling op een hoger niveau brengen. Je vind ze in de links hieronder. De readings in de bovenste rij zijn geschikt voor diverse levensgebieden. Er is ook een speciale reading voor liefdesrelaties. De readings in de onderste rij gaan over het specialisme bij Paarse Roos: leven vanuit hart en ziel, vanuit jouw zielsbestemming en innerlijke wijsheid.

Welke reading spreekt je aan om te doen? Als je twijfelt kunnen we samen kijken naar wat het beste past. Onder de menuknop ‘Werkwijze’ lees je wat mijn uitgangspunten hierbij zijn, zodat je weet wat je kunt verwachten bij de Paarse Roos readings.

Een kaartconsult duurt standaard 60 minuten. Wil je graag verder de verdieping in met jouw vraag? Dan is een consult van 90 minuten iets voor jou. Hierbij wordt de kaartreading verrijkt met een meditatie, visualisatie of ontspanningsoefening. Een hartmeditatie bv. voor meer hartsbewustzijn; een aardingsoefening voor vertrouwen. Rust en ontspanning vermindert stress rondom jouw situatie waardoor meer ruimte ontstaat voor een frisse blik en positieve wending in je leven.
Kortom, een schatkamer aan mogelijkheden en inzichten is klaar om geopend te worden. De links hieronder zijn sleutels om naar binnen te gaan.

Tweesprong

Tweesprong

Inzicht en ondersteuning in geval van twijfel bij het maken van een keuze. Welke richting...

lees meer

Hartelief

Een liefdesreading die inzicht geeft in de hartsverbinding tussen jou en je partner. Een van...

lees meer
helend hart

Helend hart

Om pijn en verdriet in je hart te verzachten en te helen. Je hart kan moe, gewond en afgesloten...

lees meer