Werkwijze

Kaartreading

Ben je 18 jaar of ouder? Heb je vragen, loop je tegen bepaalde situaties aan of weet je niet zo goed hoe je iets moet aanpakken? Wil je graag een stap voorwaarts zetten naar een vervullend en evenwichtig leven, waarin je meer ruimte ervaart om jezelf te zijn? Om vanuit hart en ziel te leven? Je bent van harte welkom om een reading te boeken!

Ik ben geen toekomstvoorspeller. Veel van wat er in je leven speelt en nog zal gaan spelen hangt af van hoe jijzelf denkt, voelt, doet en de keuzes die je maakt. Je bent dus zelf voor een groot deel de vormer van je eigen leven en er is daardoor niet slechts 1 mogelijke toekomst. Een kaartreading kan wel een verwachte uitkomst aangeven. Een realistisch toekomstperspectief waar je naar toe kan werken of groeien.

Het belangrijkste wat we doen bij de Paarse Roos readings is licht laten schijnen op jouw situatie en de mogelijkheden voor passende, haalbare stappen in je leven. Zodat je vervolgens weer met frisse moed verder kunt richting jouw wensen en doelen. Het kan je ook uitnodigen om dieper na te denken en in te voelen over het thema dat je bespreekt in de reading. Readings kunnen op deze manier een waardevolle bijdrage leveren aan je persoonlijke en spirituele groei.

Het werken met kaarten is een energetisch proces. De spirituele Wet van Aantrekking zorgt er in een reading voor dat wat je oprecht vraagt wordt uitgezonden en dat een antwoord wat daarmee resoneert bij je terugkomt. Dat antwoord wordt zichtbaar, voelbaar, hoorbaar in de kaarten die op tafel liggen en de intuitieve ingevingen die daarmee gepaard gaan.

Het is goed om je te realiseren dat je bij de readings te allen tijde de verantwoordelijkheid voor jezelf en je leven behoudt. Een reading schijnt een verhelderend licht op jouw situatie en je vragen en dat is heel waardevol. Maar uiteindelijk voel, weet en beslis je zelf wat te doen met de informatie en inzichten die uit de reading voortkomen.

Bij Paarse Roos kun je op de volgende manieren een kaartreading ontvangen:

  • Via Skype/What’s app beeldbellen. Op het moment dat we afspreken de reading te doen, dient het consulttarief reeds op mijn bankrekening te zijn bijgeschreven. Op de afgesproken dag/tijd neem je contact met me op. We bespreken kort de vraag die je graag wilt voorleggen. Dan doen we een fijne ontspanningsoefening, zodat je rustig de reading ingaat. Aansluitend volgt de reading.
  • Via een ingesproken videoboodschap. Deze wordt binnen 2 weken na overmaking van het consulttarief gedaan. Deze optie is nog in ontwikkeling.