Werkwijze readings

.

Ben je 18 jaar of ouder? Loop je tegen bepaalde situaties aan of twijfel je ergens over? Wil je graag een stap voorwaarts zetten naar een vervullender en evenwichtiger leven, waarin je meer ruimte ervaart om jezelf te zijn? Spreken de readings waar je bij Paarse Roos uit kunt kiezen jou aan? Je bent van harte welkom om een reading te boeken! Klik HIER voor het overzicht met alle kaartreadings.

Ik ben geen toekomstvoorspeller. Veel van wat er in je leven speelt en nog zal gaan spelen hangt af van hoe jijzelf denkt, voelt, doet en de keuzes die je maakt. Je bent dus zelf voor een groot deel de vormer van je eigen leven en er is daardoor niet slechts 1 mogelijke toekomst. Een kaartreading kan wel een verwachte uitkomst aangeven. Iets waar je naar toe werkt als je het advies van de reading volgt.

Het belangrijkste wat we doen bij de Paarse Roos readings is dat we licht werpen op jouw situatie en de mogelijkheden voor een passende, haalbare draai in je leven. Zodat je vervolgens weer met frisse moed verder kunt richting jouw wensen en doelen. Readings kunnen op deze manier een waardevolle bijdrage leveren aan je persoonlijke en spirituele groei.

Het werken met kaarten is een energetisch proces. De spirituele Wet van Aantrekking zorgt er in een reading voor dat wat je oprecht vraagt wordt uitgezonden en dat een antwoord wat daarmee resoneert bij je terugkomt. Dat antwoord wordt zichtbaar, voelbaar, hoorbaar in de kaarten die op tafel liggen.

Het is hier ook goed om te benoemen dat je bij de readings ten allen tijde de verantwoordelijkheid voor jezelf en je leven behoudt. Geef je eigen macht niet weg. Een reading schijnt een verhelderend licht op jouw situatie en je vragen en dat is heel waardevol. Maar uiteindelijk voel, weet en beslis je zelf wat te doen met de informatie en inzichten die uit de reading voortkomen.

Bij Paarse Roos kun je op de volgende manieren een kaartreading ontvangen:
  • In mijn praktijkruimte in Gouda. Ik geef hier ook behandelingen.
  • Via Skype/What’s app beeldbellen. Na overmaking van het consulttarief doen we de reading.
  • Via een ingesproken videoboodschap. Deze wordt gedaan na overmaking van het consulttarief. Deze optie is nog in ontwikkeling.